7.6.08

Сезонът на дините 2

Gepostet von Пако Катани от село Рупча

От купона ли са ти драскотините или от сезона на дините?!



Мастика Пещера представи актуалната версия на своята плодова реклама, този път под формата на клип към песента на Галена и Устата – Страст на кристали. Спекулациите в интернет гласят, че Галена е получила 40 000 лв за сочните си дини, главно благодарение на порноклипа във ваната. В този контекст експерти от Министерство на земеделието препоръчват на фермерите да се поучат от опита й и от постигнатия повече от задоволителен ROI*.
Иначе в клипа героят на Устата отчаяно пита своята изгора (Галена) „От купона ли са ти драскотините или от сезона на дините!” и сякаш предусещайки неприятния отговор, разочаровано добавя - „такава жена не е за мотиката”.
Освен като клип, рекламата се появи и в така наречените принт медии и е също толкова откровенно еротична – на тях певицата-актриса държи в ръцете си диня, палаво поставена между краката й.
Въобще при тия жеги кой го интересува дали Павката ще му оправи мигача, при положение че може жадно да разкваси устни с една млада, сочна и напращяла диня :)

*ROI (Return on investment) е финансов показател за степента на възвръщаемост на дадена инвестиция, т.е. способността ѝ да генерира печалба. Изчислява се като отношение между две величини: печалба/инвестиции, нетна печалба/инвестиции и др. подобни отношения.