"Красавицата, която упорито твърди, че е само модел и всички клюки по неин адрес са плод на злоба и завист, явно не е толкова невинна, колкото се опитва да се изкара.

Разследване на Blife и Bnews разкрива истинската за живота на българските манекенки. Наскоро бившата манекенка Маги Желязкова разказа в интервю пред Златка Димитрова, че повечето моделки фигурират в каталози за елитни проститутки. Само броени дни след сензационната новина се появи и потвърждение на думите й.

Ето на какво се натъкнахме в интернет. Това е линк http://www.aramis-london-escorts.com/girl.php?id=301&s=super към сайт за елитни проститутки със снимки и цени, на който може да си поръчате Николета Лозанова. Сега става ясно защо Ники пътува толкова често . Тя твърди, че се скита по работа, но явно работата й е свързана с обслужване на платежоспособни клиенти......

Цялата статия тук.

10 Kommentare:

Анонимен каза...

Не отчаивайтесь, хорошая работа ждет вас. Труд рождает мудрость и чистоту;леность рождает невежество и чувственность. Безделье мука, но не отдых. Трудоголик устаёт от безделья больше, чем бездельник от работы. Нажитое трудом потеряется бездельем. В работе душа мастерится. Пытайся достичь невозможного, если хочешь, чтобы твоя работа стала лучше. Без труда не может быть чистой и радостной жизни.

[URL=http://mynmy.ru/wordpress-240.html]Работа сегодня вакансии[/URL] [URL=http://vakansii-rf.ru/wordpress-111.html]Работа в королеве мытищах[/URL] [URL=http://vakansiy-rf.ru/wordpress-368.html]Предложение вакансий[/URL] [URL=http://vakansii-rus.ru/wordpress-578.htm]Работа супервайзер[/URL] [URL=http://vakansiy-russ.ru/wordpress-425.html]Работа сварщиком в москве[/URL] [URL=http://vakansiy-rus.ru/wordpress-341.html]Работа в маскве[/URL] [URL=http://vakans-ru.ru/wordpress-85.html]Вакансии вахтовым методом в москве[/URL] [URL=http://vakansiy-ru.ru/wordpress-537.html]Работа для иногородних в москве[/URL] [URL=http://vakansii-russ.ru/wordpress-198.html]Работа север вахта[/URL] [URL=http://vakansii-ru.ru/wordpress-494.html]работа для девушек в москве[/URL]

hotel Batihan каза...

то 90% от манекенките са така, елитни придружителки и са толкова глупави че даже част от тях това не го осъзнават

доставка на вино каза...

Уау! Не съм попадал на такива сайтове, не че съм търсил, но неочаквах, че може да е толкова публично! Странно ми е как може известна личност - уж самоуважаваща се жена - да се продава по този начин!

ароматизатори каза...

Това не може да се каже за всички манекенки, но като цяло...

Екскурзии Испания каза...

Славата на манекенките не е много добра. Доколкото знам, при определени фотосесии, някои от снимките могат да бъдат взети и да се сложат в даден сайт за проститутки, което не ги прави такива.

екскурзия египет каза...

Когато на нещо или някой му излезе лоша слава, много трудно ще накара да мислим по друг начин.Първото впечатление важно както е казва.Странно ми е че чак разследване на Blife и Bnews разкрива истината за живота на българските манекенки. Наскоро бившата манекенка Желязкова разказа в интервю пред Златка Димитрова, че повечето модели фигурират в каталози за елитни проститутки, което е абсурдно!Като само броени дни след сензационната новина се появи и потвърждение на думите й.Може да има и такива манекенки, няма как да знаме със сигурност какво са правили освен самите те, но пък е възможно тези снимки да са правени за друго списание и просто да са октраднани и поставени в подобни сайтове, за лоша реклама.

интренет супермаркет каза...

За тези наши манекени какво ли не се изписа или какво не се говорили.Пък кое е истина, само те си зная в крайна сметка.Но дори и да отричат явно има някаква доза истина.Все от някъде е излезнала тази информация.Което е жалко, че такива хубави момичета, жени стигат до там, че за пари да се продават.Питам се къде им е тяхното достойнство и его!?Но явно целта оправдава средствата.Статията е хубава.Неприятно е и няма как да контролираш изцяло едни снимки от направената ти фотосесия.Не знаех за какво могат да бъдат използвани.

нова година Лондон каза...

Може и да има верни слухове.Но само те си знаят какво са правили и с кого.

paco rabanne 1 million каза...

Лол до сега бях само чувала за подобен сайт, от който може да си поръча човек някаква манекенка, но не бях попадала наистина на него. Все си мисля, че има нещо вярно , все пак както се казва във всяка лъжа или шега им а малак доза истина. Със сигурност не са и специално за Николета, макар че не й симпатизирам се съмнявам че си е позволила да й плащат по този начин за да я имат. Все пак тя си има всеки, който набележи, дори и да развали нечии други семейства както стана. Благодаря за хубавата статия, радвам се че попаднах на нея сега. Даже тази сутрин гледах предаване именно по тази тема и самите манекенки си казват, че познават такъв тип жени. Все пак живеем в демократична страна където всеки сам избира начина си на живот.

почивки в чужбина каза...

Малее...."Красавицата, която упорито твърди, че е само модел и всички клюки по неин адрес са плод на злоба и завист, явно не е толкова невинна, колкото се опитва да се изкара. Разследване на Blife и Bnews разкрива истинската за живота на българските манекенки. " това звучи малко плашещо, но плашещо за тези,които има какво да крит и какво да отричат. Все пак като си поел веднъж по този път няма как да не си бил наясно че рано или късно всичко ще излезе на яве!Кажи си признай си и ще се приключи с всичко!Статията е хубава поздравления и за блога.